שמן חוחובה אורגני #
#
# #

שמן חוחובה אורגני | כבישה קרה | 100 מ"ל

עוד על המוצר

100% שמן חוחובה אורגני לשימוש חיצוני.
השמן מופק בכבישה קרה.

לשימוש חיצוני.
הכמות הרצויה משתנה בהתאם לאופן השימוש במוצר.

ניתן לראות מתכונים מומלצים בקבוצת עור אורגני:
https://www.facebook.com/pg/OrOrganiOr

100% שמן חוחובה אורגני לשימוש חיצוני.

חוחובה הוא צמח הגדל בצפון אמריקה, למטרות ייצור שמן מהזרעים שלו.
שמן החוחובה הוא בעל צבע מוזהב ומרקם שעוותי עשיר. השמן משמש כרכיב חשוב במוצרי קוסמטיקה רבים, בפרט שמני לחות, שמפו ומרככים.

ברוכים הבאים לעולם של אפשרויות!
כלקוח שלנו, תוכל להכנס עם הפרטים שלך גם לכל אתרי קבוצת V-Care :