שמן אבוקדו - אורגני #
#
# #

 שמן אבוקדו אורגני |  כבישה קרה | 100מ"ל

עוד על המוצר

100% שמן אבוקדו אורגני מכבישה קרה.

לשימוש חיצוני.
הכמות הרצויה משתנה בהתאם לאופן השימוש במוצר.

ניתן לראות מתכונים מומלצים בקבוצת עור אורגני:
https://www.facebook.com/pg/OrOrganiOr

שמן אבוקדו מכיל כמות גדולה מאוד של חומצה אוליאית כ-70% (רכיב שמצוי גם בשמן זית), חומצה סטארית (4%) , טוקופרולים שמן האבוקדו מכיל גם ויטמינים B, A ו-D והוא גם עשיר בלציטין ובחומצות שומן חיוניות (ויטמין F).
קיימות עדויות המצביעות על כך ששמן אבוקדו נספג בעור בקלות רבה יותר מרוב השמנים הקוסמטיים המוכרים.
 
תכונות: 
השמן נספג בקלות בשיער ובעור ולכן משמש במגוון מוצרי טיפוח לעור ולשיער.
 
כבר בימי קדם הפיקו את שמן האבוקדו בתרבויות של אמריקה. שמן האבוקדו שימוש למטרות קוסמטיות.
בשונה מרוב השמנים המופקים מזרעי הצמח, שמן האבוקדו מופק מהפרי עצמו (ציפת הפרי), בתהליך שנקרא כבישה קרה (ללא חימום, שימוש בחומרים כימיים או הרחקת ריחות) הכוללת תהליך של סחיטה באמצעות סרכזות.
השמן הגולמי שנוצר הינו צמיגי ועכור בצבע ירוק כהה. עהשמן עובר תהליך סינון וזיכוך אשר בסופו מתקבל שמן צלול .
תהליך הכבישה הקרה של שמן אבוקדו מתבצע במפעל שאינו כולל מיצוי כימי, חימום, זיכוך, הלבנה או הרחקת ריחות (כפי שמקובל בתהליכי הייצור של שמנים מאיכות נמוכה).
 
 
ברוכים הבאים לעולם של אפשרויות!
כלקוח שלנו, תוכל להכנס עם הפרטים שלך גם לכל אתרי קבוצת V-Care :