שמן מנוקה - שמן אתרי #
#
# #

שמן מנוקה | שמן אתרי 100%  | 5 מ"ל

עוד על המוצר

100% שמן מנוקה טהור

לשימוש חיצוני

הכנמות משתנה בהתאם לאופן השימוש במוצר.

ניתן לראות מתכונים מומלצים בקבוצת עור אורגני:
https://www.facebook.com/pg/OrOrganiOr

שמן אתרי מנוקה (Manuka Oil)

ארץ היצור: ניו זילנד

שם בוטני: Leptospermum Scoparium

צמח המנוקה גדל באוסטרליה וניו-זילנד, ומשמש כרכיב חשוב במוצרי קוסמטיקה רבים.

שמן המנוקה זכה להצלחה הרבה שלו בזכות תכונות אנטי-בקטריאליות ואנטי-פטרייתיות חזקות במיוחד, העוזרות להגן על העור ולשמור על מראה חיוני ובריא. 

 

ברוכים הבאים לעולם של אפשרויות!
כלקוח שלנו, תוכל להכנס עם הפרטים שלך גם לכל אתרי קבוצת V-Care :