שמן רוז היפ 100 מ״ל - עומר הגליל #
#
# #

שמן רוז היפ | כבישה קרה | 100 מ"ל

עוד על המוצר

100% שמן רוז-היפ בכבישה קרה

השמן מופק בכבישה קרה מצמח הרוזה מוסקואטה (רוז היפ). 
השמן ידוע בתכונות רפואיות ובריאותיות.
בין היתר, השמן מכיל נוגדני חימצון, חומצות שומן חיוניות, ויטמין F  ונילין, ויטמין C  ויטמין A ואחוז גבוה של ויטימין E. 
בזכות התכולה הגבוהה מאד של חומצות השומן החיוניות, שמן הרוז היפ מומלץ לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים. 
ניתן למרוח את השמן על העור על מנת להזין אותו ולהגן עליו מפני השמש וחיידקים שונים. 
ברוכים הבאים לעולם של אפשרויות!
כלקוח שלנו, תוכל להכנס עם הפרטים שלך גם לכל אתרי קבוצת V-Care :